Beauty & Spa

Υπηρεσίες

Beauty & Spa House - Thission Luxury Homes

Τα χέρια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα και υπερ-εκτεθειμένα μέρη του σώματός μας και για το λόγο αυτό, η τακτική περιποίηση και φροντίδα τους είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Μανικιούρ

 • Αφαίρεση Ημιμόνιμου
  Η αφαίρεση της ημιμόνιμης βαφής νυχιών πρέπει να γίνεται πάντοτε από επαγγελματίες, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να προκληθούν τραυματισμοί και μολύνσεις.
 • Σχήμα και απλή βαφή
  Τα νύχια σας θα αποκτήσουν το σχήμα και το χρώμα που ονειρεύεστε με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Τετράγωνα, οβάλ ή στιλέτο, τα άνω άκρα σας θα είναι ομορφότερα από ποτέ!
 • Σχήμα και βαφή ημιμόνιμη
  Με την ημιμόνιμη βαφή δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το χρώμα των νυχιών σας – μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα χέρια σας να δείχνουν υπέροχα όπως την πρώτη μέρα.
 • Μανικιούρ
  Η διαδικασία μανικιούρ περιλαμβάνει μούλιασμα των χεριών σας σε λουτρά παραφίνης, ακολουθούμενη από μασάζ, πριν κοπούν και γυαλιστούν τα νύχια. Βασικά, είναι η πρακτική που φροντίζει, γυαλίζει και μετέπειτα βάφει τα νύχια, για σκοπούς αισθητικής και υγιεινής.
 • Ημιμόνιμο Μανικιούρ
  Στο ημιμόνιμο μανικιούρ τα νύχια σας, αφού καθαριστούν, ενυδατωθούν και γυαλιστούν, βάφονται με ημιμόνιμο βερνίκι το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.
 • Τεχνητό Gel
  Το χτίσιμο νυχιών με gel προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, με τα νύχια να είναι λεπτά και διάφανα. Επίσης, κατά την εφαρμογή είναι άοσμο και δημιουργεί μία υπέροχη βάση για να περαστεί έπειτα το χρώμα της επιλογής σας.
 • Συντήρηση Gel
  Το gel απαιτεί εξειδικευμένη συντήρηση ώστε το αποτέλεσμα να διατηρηθεί όμορφο και αναλλοίωτο – όπως την πρώτη μέρα εφαρμογής.
 • Αφαίρεση Gel
  Καθώς το gel αφαιρείται μονάχα με τη χρήση ειδικού τροχού ή λίμας, είναι απαραίτητο να γίνεται από επαγγελματίες ώστε να αποφευχθεί ο τραυματισμός του νυχιού.

Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς παρέχονται στον νέο μας χώρο ”Hammam beauty & spa house”, μόλις 70m από το Hammam της Αθήνας και 100m απο τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου. Δείτε εδώ την τοποθεσία.

 

Τα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα και υπερ-εκτεθειμένα μέρη του σώματός μας και για το λόγο αυτό, η τακτική περιποίηση τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το πεντικιούρ αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να τους δώσετε τη φροντίδα που χρειάζονται.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Πεντικιούρ

 • Αντρικό Πεντικιούρ
  Τα κάτω άκρα των αντρών χρειάζονται αντίστοιχη φροντίδα – αν όχι περισσότερη, από των γυναικών. Όντας ευαίσθητα στα σκασίματα, τους κάλους και τις μολύνσεις, χρειάζονται τακτικά πεντικιούρ ώστε να παραμείνουν ενυδατωμένα και καθαρά.
 • Αφαίρεση Ημιμόνιμου
  Η αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού πρέπει να γίνεται πάντοτε από έναν επαγγελματία, ο οποίος με προσοχή και με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων, θα το αφαιρέσει χωρίς να τραυματίσει την επιφάνεια του νυχιού σας.
 • Σχήμα και απλή βαφή
  Αν θέλετε να δώσετε στα νύχια σας ένα υπέροχο σχήμα που τα αναδεικνύει, το οποίο να συνδυάζεται με ένα φανταστικό χρώμα που θα επιλεχθεί από εσάς, η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική.
 • Σχήμα και ημιμόνιμη βαφή
  Τα νύχια σας μπορούν να αποκτήσουν το σχήμα και το ανθεκτικό, ημιμόνιμο χρώμα που ονειρεύεστε μέσω αυτής της υπηρεσίας.
 • Ράσπα
  Απομάκρυνση του σκληρού δέρματος και λείανση των περιοχών. Ολοκληρώνονται με ενυδάτωση του ποδιού.
 • Πεντικιούρ
  Το πεντικιούρ είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών σας. Περιλαμβάνει το κόψιμο και τη διαμόρφωση των νυχιών των ποδιών σας, την περιποίηση στα πετσάκια σας, την απολέπιση, την ενυδάτωση και το μασάζ στα πόδια σας και, στη συνέχεια, το βάψιμο των νυχιών των ποδιών σας.
 • Ημιμόνιμο Πεντικιούρ
  Το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι επί της ουσίας η ίδια ολοκληρωμένη φροντίδα των κάτω άκρων σας, με μόνη διαφορά το ότι τα κάτω άκρα σας βάφονται με ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.
 • Θεραπευτικό Πεντικιούρ
  Το θεραπευτικό πεντικιούρ εστιάζει στην απόλυτη περιποίηση και φροντίδα των ποδιών σας και ολοκληρώνεται με τη βαφή των νυχιών σας.

Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς παρέχονται στον νέο μας χώρο ”Hammam beauty & spa house”, μόλις 70m από το Hammam της Αθήνας και 100m απο τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου. Δείτε εδώ την τοποθεσία.

 

 

Μέθοδος αποτρίχωσης για όλο το σώμα και για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρεί εύκολα την τρίχα από την ρίζα, μειώνει τον ερεθισμό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Το κερί είναι ιδανικό ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς περιέχει μόνο φυσικά συστατικά όπως μέλι και 100% παρθένο ελαιόλαδο.

 

 • Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς παρέχονται στον νέο μας χώρο ”Hammam beauty & spa house”, μόλις 70m από το Hammam Baths της Αθήνας και 100m απο τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου. Δείτε εδώ την τοποθεσία.

Παραδοσιακή μέθοδος αποτρίχωσης για όλο το πρόσωπο και για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

 • Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς παρέχονται στον νέο μας χώρο ”Hammam beauty & spa house”, μόλις 70m από το Hammam της Αθήνας και 100m απο τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου. Δείτε εδώ την τοποθεσία.

Με τη δύναμη  του τριπλού Υαλουρονικού οξέος, η περιποίηση αυτή θα σας χαρίσει  ένα αξέχαστο ‘λουτρό’ υγρασίας που συνδυάζεται με το ειδικό μασάζ  προσώπου Digiesthetique προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση της ευεξίας στην επιδερμίδα σας. Ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την περιοχή των ματιών, πολύ αποτελεσματική μετά από έλλειψη ύπνου για τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια.Αυτό το πρόγραμμα θα μειώσει αισθητά τα σημάδια της κούρασης και της γήρανσης, συνδυάζοντας το μασάζ με τα χέρια  με τα παγωμένα πορσελάνινα εξαρτήματα.

Διάρκεια: 75′

Κόστος: 110€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Μάλαξη σε όλο το σώμα που συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές όπως Σουηδική μάλαξη και deep tissue.

Διάρκεια: 30′

Κόστος: 50€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Κλειστε τωρα Ραντεβου