Υπηρεσίες – Spa House – Athens 1890 Hotel

Υπηρεσίες

Spa House - Athens 1890 Hotel

Υπηρεσίες Beauty & Spa

Παραδοσιακή Ρώσικη σάουνα.

Διάρκεια : 30′

Κόστος : 30€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Sauna – Steam Room – Pool

Επιλέξτε τον κυκλικό συνδυασμό χρήσης της σάουνας, του steam room και της πισίνας μας. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία που σκοπό έχει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και κατά συνέπεια να ενισχύσει την οξυγόνωση των ιστών, να βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών και τη γενική ευεξία. Επίσης, να απαλύνει τον πόνο, να ενισχύσει το λεμφικό σύστημα και να βελτιώσει την ενυδάτωση του δέρματος.

Διάρκεια : 60′

Κόστος  : 45€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Steam bath, βαθιά απολέπιση με scrub με ζάχαρη και αλάτι. Περιποίηση σώματος με ενυδατική μάσκα για βελούδινη επιδερμίδα σε συνδυασμό με ειδικές τεχνικές μάλαξης στα πέλματα και στον αυχένα. (Αρωματίστε την μάσκα με αιθέριο έλαιο της επιλογής σας)

Διάρκεια 50′

Κόστος 70€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Μάλαξη σε όλο το σώμα που συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές όπως Σουηδική μάλαξη και deep tissue.

Διάρκεια: 30′

Κόστος: 50€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Μάλαξη ολόκληρου του σώματος με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια. Συνδυασμός πολλών τεχνικών και εντάσεων που θα σας ανακουφίσουν από πόνους και μυϊκούς σπασμούς.

Διάρκειας 50′

Κόστος 75

 

Πολιτική ακυρώσεων

Ολιστική υπηρεσία μάλαξης, με χρήση βούρτσας και πούδρας για αιμάτωση και απολέπιση, παραδοσιακές βεντούζες στην πλάτη και μασάζ σε όλο το σώμα βασισμένο σε ταλαντώσεις και πιέσεις ρεφλεξολογίας σε πέλματα και κεφάλι.

Διάρκειας 60′

Κόστος 85

 

 

Πολιτική ακυρώσεων

 

 

 

Κλειστε τωρα Ραντεβου