Υπηρεσίες – Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Θεσσαλονίκη

services-thessaloniki

Μάλαξη σε όλο το σώμα που συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές όπως Σουηδική μάλαξη και deep tissue.

Διάρκεια: 30′

Κόστος: 50€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Μάλαξη ολόκληρου του σώματος με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια. Συνδυασμός πολλών τεχνικών και εντάσεων που θα σας ανακουφίσουν από πόνους και μυϊκούς σπασμούς.

Διάρκειας 50′

Κόστος 75

 

Πολιτική ακυρώσεων

Ολιστική υπηρεσία μάλαξης, με χρήση βούρτσας και πούδρας για αιμάτωση και απολέπιση, παραδοσιακές βεντούζες στην πλάτη και μασάζ σε όλο το σώμα βασισμένο σε ταλαντώσεις και πιέσεις ρεφλεξολογίας σε πέλματα και κεφάλι.

Διάρκειας 60′

Κόστος 85

 

 

Πολιτική ακυρώσεων

 

 

 

Μάλαξη με αμυγδαλέλαιο σε συνδυασμό ήπιων τεχνικών κινητοποίησης όλων των αρθρώσεων του σώματος, που θα επαναφέρουν τους ιστούς στην φυσιολογική τους λειτουργία, προλαμβάνοντας και θεραπεύοντας από μυϊκούς πόνους και τραυματισμούς.

Διάρκειας 80′

Κόστος 100

 

Πολιτική ακυρώσεων

Eνα μοναδικό πρόγραμμα περιποίησης σώματος Γιαπωνέζικης έμπνευσης: peeling με ειδικά απολεπιστικά γάντια, χαλαρωτική μάλαξη σε όλο το σώμα με ειδική μεθοδολογία για την ανακούφιση των πελμάτων. Ενα τελετουργικό για τη  θρέψη της επιδερμίδας  με ένα διακριτικό άρωμα από άνθη κερασιάς και λωτό.

Διάρκεια: 60′

Κόστος: 110€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Mία εξαιρετική περιποίηση εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές τελετουργίες του Μαρόκου µε τις ευωδιαστές νότες από το µύρο και το κεχριμπάρι. Αρχικά ένα σιρόπι απολέπισης µε τη βοήθεια µιας χειροποίητης κεραµικής πέτρας θα κάνει την επιδερµίδα σας βελούδινη, ενώ η περιποίηση ολοκληρώνεται από μάλαξη µε έλαιο από µύρο και κεχριµπάρι που εφαρµόζεται µε τις παραδοσιακές τεχνικές.

Διάρκεια: 60′

Κόστος: 110€

 

Πολιτική ακυρώσεων

Κλειστε τωρα Ραντεβου