Αθήνα

ΑθήναHammam Bathing House

Αγ. Ασωμάτων 17 & Μελιδόνη 1, Θησείο, 10553

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας για το Hammam bathing house Αθήνα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Δείτε όλα τα προϊοντα Hammam.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στο hammam baths δημιουργήσαμε ένα χώρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής με τις αρτιότερες υπηρεσίες, για να συνδυάσετε τη χαλάρωση, την περιποίηση αλλά και τη διασκέδαση. Επιλέξτε να κάνετε μόνοι σας το λουτρό σας, ή ολοκληρώστε την εμπειρία με υπηρεσίες από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ μας.

HAMMAM YOUR WAY

B2B

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας, πάντα με την φιλοσοφία των Hammam bathing houses.

Bachelor parties & Εκδηλώσεις

Στα Hammam bathing houses δηµιουργούµε µοναδικές εµπειρίες χαλάρωσης, φροντίδας και περιποίησης. Οργανώστε µαζί µας τον συνδυασµό υπηρεσιών που επιθυµείτε για εσάς και την παρέα σας, κάνοντας χρήση των χώρων υπηρεσιών του χαµάµ, καθώς και του φιλόξενου καθιστικού µας.

Σχετικά με εμάς

Δημιουργήσαμε τα Hammam bathing houses, απλούς αλλά και σύγχρονους χώρους με σεβασμό στην παράδοση των παραδοσιακών λουτρών για να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία του χαμάμ στη χώρα μας, να μοιραστούμε το αναζωογονητικό συναίσθημα που νοιώσαμε, να το διαδώσουμε ή καλύτερα να το επαναφέρουμε στην κουλτούρα και την καθημερινή μας ζωή, της οποίας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι αιώνες πριν.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στο χώρο του Hammam Baths λειτουργεί και το Hammam shop, δίνοντάς σας την ευκαιρία να »μεταφέρετε» λίγη από την αύρα του χαμάμ. Τα είδη μας είναι διαλεγμένα με προσοχή, ώστε να ακολουθούν τη φιλοσοφία του hammam baths, όσον αφορά την ποιότητα την παράδοση και μοναδικότητα.

Κλειστε τωρα Ραντεβου