Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Το hammam.gr δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους :

  • Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Δεκτές είναι σχεδόν όλες οι κάρτες (VISA, MASTERCARD, κ.ά).Η επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η χρέωσή της θα γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη. Το hammam.gr έχει λάβει όλα τα ασφαλή μέτρα για τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα.
  • Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης του hammam.gr 
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα παραλάβει τα προϊόντα. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€.
  • Πληρωμή με μετρητά στο ΗΑΜΜΑΜ ΒΑΤΗS διεύθυνση “HAMMAM BATHS – Αγίων Ασωμάτων 17 και Μελιδώνη 1, Θησείο, 10553 Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. +302103231073”.

Το hammam.gr σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Κατά το ελληνικό νομικό πλαίσιο, τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τρόποι αποστολής

Αν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 180,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν εντός Ελλάδος. Για αγορές έως 179,00€ τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι 3€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 5€.

Η παραλαβή της παραγγελίας του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο χώρο του από εταιρεία ταχυμεταφορών. Τα προϊόντα που αποτελούν μέρος της παραγγελίας θα αποσταλούν στη διεύθυνση που ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης έχει ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών.
  • Παραλαβή από το κατάστημα “HAMMAM BATHS – Αγίων Ασωμάτων 17 και Μελιδώνη 1, Θησείο, 10553 Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. +302103231073”. Ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα ενημερωθεί άμεσα με e-mail για την αποστολή της παραγγελίας του
  • Με email όπου αποστέλλονται οι ηλεκτρονικές κάρτες δώρου.
Κλειστε τωρα Ραντεβου