Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στο hammam baths δημιουργήσαμε ένα χώρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής με τις αρτιότερες υπηρεσίες, για να συνδυάσετε τη χαλάρωση, την περιποίηση αλλά και τη διασκέδαση. Επιλέξτε να κάνετε μόνοι σας το λουτρό σας, ή ολοκληρώστε την εμπειρία με υπηρεσίες από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ μας.

Μια καθημερινότητα
Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή εποχή

TI EINAI TO ΗΑΜΜΑΜ BATHS

Δημιουργήσαμε το hammam baths, έναν απλό αλλά και σύγχρονο χώρο με σεβασμό στην παράδοση των παραδοσιακών λουτρών για να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία του χαμάμ στη χώρα μας, να μοιραστούμε το αναζωογονητικό συναίσθημα που νοιώσαμε, να το διαδώσουμε ή καλυτέρα να το επαναφέρουμε στην κουλτούρα και την καθημερινή μας ζωή, της οποίας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι αιώνες πριν. 

Αποδράστε από την καθημερινότητα, αφεθείτε στις ιαματικές ιδιότητες του ατμού, απολαύστε μία βαθιά απολέπιση και ένα ανακουφιστικό μασάζ. Αναζωογονηθείτε κάνοντας την επίσκεψη στο hammam baths τρόπο ζωής!

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HAMMAM

Το χαμάμ έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή εποχή. Μία συνήθεια που γοήτευσε και διαδόθηκε σε πολλούς πολιτισμούς της μεσογειακής λεκάνης στο πέρασμα του χρόνου. Εστιάζει στο στοιχείο του νερού, ενώ η ομορφιά, η ευεξία, η εξισορρόπηση της σωματικής και ψυχικής υγείας – που αποτελούσαν στοιχεία της φιλοσοφίας των λουτρών σε όλους τους πολιτισμούς – παραμένουν στο επίκεντρο της διαδικασίας.

Η επίσκεψη στο χαμάμ είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα. Μια στιγμή ηρεμίας, μία διαδικασία που μπορεί να γίνει ένα «βαθύ» βίωμα. Είναι μία ευχάριστη «έξοδος», ένα εντυπωσιακό θέαμα, ψυχαγωγία, αλλαγή σκηνικού, αλλά και χαλάρωση με την πλήρη έννοια του όρου.

 
Hammam

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γενικη διευθυντρια - Συνιδιοκτητρια

Σε ένα κομβικό σημείο για την επαγγελματική μου πορεία, προερχόμενη από τον κατασκευαστικό τομέα, την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και την διαχείριση κατασκευής μεγάλων έργων, αποφάσισα να υλοποιήσω το όραμά μου για την αναβίωση και επαναλειτουργία ενός παραδοσιακού χαμάμ στην Αθήνα, στα πρότυπα εικόνων και εμπειριών που είχα συλλέξει από ταξίδια που είχα κάνει σε διάφορες χώρες.
Με την βοήθεια των συνεταίρων μου το 2011 κατασκευάσθηκε και λειτούργησε το πρώτο χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας έτσι μια νέα αγορά στον χώρο της σωματικής ευεξίας.
7 χρόνια αργότερα και μετά από μια επιτυχημένη πορεία, με γνώση αλλά και εμπειρία πλέον, δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο χαμάμ στην Ελλάδα, εντός του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, στην Θεσσαλονίκη.
Η ανταπόκριση που είχαμε και η ανάγκη μας να κρατάμε ικανοποιημένους όλους εσάς, μας δέσμευσε να θέτουμε όλο και υψηλότερα πρότυπα στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και συνέπεια, με αποτέλεσμα 10 χρόνια μετά πέρα από market makers, να παραμένουμε και market leaders.

Η ομάδα μας στην Αθήνα

Η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη

Ο φίλος μας ο γάτος

Θελεις να συμμετεχεις
και εσυ στην ομαδα μας;

Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου!