Περιποίηση άκρων

Νύχια

Τα πάντα για τα νύχια, την περιποίηση των άκρων και την φροντίδα τους.

Περιποίηση άκρων

Περιποίηση νυχιών

Η φροντίδα των νυχιών είναι σημαντική τόσο για λόγους αισθητικής όσο και υγειινής. Συνδράμει στην πρόληψη ενάντια στις μολύνσεις και τις φλεγμονές, αποτρέπει την επίπονη είσφρυση στο δέρμα και συμβάλει στην βελτίωση της ολικής υγείας των άνω και των κάτω άκρων σας.

Τα νύχια στα πόδια και στα δάχτυλά σας αποτελούν μικρές “ασπίδες”, που προστατεύουν τα σημεία που καλύπτουν. Εάν δεν είναι υγιή, ο ιστός κάτω από αυτά είναι επιρρεπής σε μόλυνση από τα αντικείμενα που αγγίζετε σε καθημερινή βάση.

Εκτός από την από τον ρόλο τους να προστατεύουν όμως, είναι παράλληλα και ένα από τα πιο εμφανή σημεία του ανθρώπινου σώματος και ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς στους ανθρώπους.

Τα όμορφα, καθαρά και περιποιημένα νύχια λοιπόν, χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο που φροντίζει για την προσωπική του υγιεινή και για τη γοητεία του.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, εστιάζουν στο να αναδείξουν το σχήμα τους, να σας απαλλάξουν από πετσάκια και παρανυχίδες και, αν το επιθυμείτε, να βαφτούν σε όμορφα και ελκυστικά χρώματα.

Υπηρεσίες για υγιή νύχια

Πεντικιούρ

Το πεντικιούρ, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα φύλα, είναι απαραίτητο γιατί βοηθά στην απομάκρυνση των σκληρών, νεκρών κυττάρων του δέρματος από τα πόδια σας. Επίσης, ιδανικό αν θέλετε να διατηρήσετε τα νύχια των ποδιών σας απόλυτα καθαρά και το δέρμα γύρω από αυτά ενυδατωμένο και απαλό. Επιπλέον, η καλοσχηματισμένη βάση που σας χαρίζει, είναι ιδανική για ένα φινετσάτο τελείωμα με το αγαπημένο σας βερνίκι.

pedicure athens
manicure

Μανικιούρ

Το μανικιούρ εμπίπτουν συχνά στην κατηγορία της “πολυτελούς, μη απαραίτητης περιποίησης”. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν πολλά οφέλη από αυτό, τα οποία δεν αφορούν μονάχα το κομμάτι της αισθητικής.

Ένα μανικιούρ ευνοεί την καλή υγεία των νυχιών, καθώς τα καθαρίζει σε βάθος, αποτρέποντας φλεγμονές, μολύνσεις και εισφρύσεις. Τα χέρια άλλωστε υπόκεινται σε πολλή ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα είναι συνεχώς εκτεθειμένα στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Tα τακτικά μανικιούρ σας βοηθούν ώστε να προστατεύσετε την υγεία των άνω άκρων σας και να προλάβετε τυχόν μυκητιάσεις ή λοιπές μολύνσεις, ενώ εξασφαλίζουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ευνοώντας την ανάπτυξη νέων – τα οποία αποτελούν το κλειδί για δυνατά και υγιή νύχια που δε σπάνε. Παράλληλα, το ελαφρύ μασάζ που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του μανικιούρ, σας βοηθάει να χαλαρώσετε και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα χέρια σας.

Τέλος, η όμορφη, καθαρή και σμιλευμένη βάση που χαρίζει το μανικιούρ, είναι ιδανική για να βαφτεί με όμορφα χρώματα και σχέδια.

H ομάδα μας, που απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες, είναι καλλιτεχνικά και τεχνικά καταρτισμένη σε μια σειρά από διαφορετικούς τύπους μανικιούρ. Είτε λοιπόν επιλέξετε ένα λαμπερό τζελ είτε ένα χαλαρωτικό, θεραπευτικό μανικιούρ, θα αισθανθείτε ανάλαφροι και ανανεωμένοι όσο ποτέ άλλοτε.

Έξυπνα tips

Κλειστε τωρα Ραντεβου