Περιποίηση Δέρματος

Περιποίηση
Προσώπου & Σώματος

Η περιποίηση προσώπου και σώματος προσφέρει υγιές και λαμπερό δέρμα. Δέιτε όλους τους τρόπους.

Περιποίηση Προσώπου & Σώματος

Που βοηθαει;

Η περιποίηση του προσώπου και του σώματος είναι εξαιρετικά σημαντική.
Οι λόγοι; Αμέτρητοι!

Αρχικά, βοηθάει το δέρμα σας να παραμείνει υγιές, λαμπερό και όμορφο. Άλλωστε, μία ολοκληρωμένη θεραπεία στο πρόσωπο και το σώμα βοηθάει στην πρόληψη της ακμής, στη θεραπεία των ρυτίδων, στη λείανση των σημαδιών και στην ολική βελτίωση της εμφάνισής σας.

Το δέρμα σας θα φαίνεται πιο νεανικό, καθώς θα αποτινάξει από πάνω του τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και, κατά επέκταση, τη θαμπάδα. Παράλληλα, θα ευνοηθεί η ανάπτυξη νέων, πιο νεανικών κυττάρων.

Η περιποίηση του προσώπου και του σώματος μπορεί να θεωρηθεί ως “ασπίδα” έναντι δερματικών προβλημάτων και η πρόληψη, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πάντοτε λιγότερο δαπανηρή από τη θεραπεία και την προσπάθεια επίλυσής τους στο μέλλον.

Κλείστε το ραντεβού σας – η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί και θα αισθάνεστε καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Θεραπείες προσώπου & σώματος

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση προσώπου και σώματος σας βοηθάει να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα σημεία που επιθυμείτε. Με τη χρήση ειδικής κλωστής ή φυτικού κεριού, αντίστοιχα, το δέρμα σας θα γίνει λείο και λαμπερό, δίχως ερεθισμούς.

body hair removal Hammam beauty & spa house
peripoiisi-prosopou-aretousa

Θεραπεία Προσώπου Κατά των Σημαδιών Κούρασης

Η πολυτελής, μοναδική θεραπεία Aretousa by Sothys είναι εδώ για να σας χαρίσει το δέρμα που ονειρεύεστε. Εστιάζοντας κυρίως στην περιοχή των ματιών και έχοντας ως απότερο στόχο να εξαλείψει τα σημάδια κούρασης από το πρόσωπό σας, καταφέρνει να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.

Κατά τη διάρκειά της, γίνεται χρήση τριπλού Υαλουρονικού Οξέως, το οποίο δίνει μία “έκρηξη” ενυδάτωσης στο ταλαιπωρημένο δέρμα και παράλληλα, λαμβάνει χώρα εξειδικευμένο μασάζ προσώπου, που βοηθάει τα προιόντα να απορροφηθούν καλύτερα. Αν θέλετε να δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει και να πείτε “αντίο” στα σημάδια κόπωσης και γήρανσης, κλείστε το ραντεβού σας.

Θεραπείες Απολέπισης και Ενυδάτωσης Σώματος

Η διατήρηση ενός ενυδατωμένου δέρμα στο σώμα σας είναι σημαντική. Παρόλο που πολλοί τείνουν να το παραμελούν, εστιάζοντας αποκλειστικά στο πρόσωπό τους, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως ένα λαμπερό, απαλό δέρμα στο κορμί σας όχι μονάχα τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, αλλα σας χαρίζει και μία πιο νεανική όψη.

Έχοντας κατά νου αυτό, τα Hammam ενένταξαν στις υπηρεσίες τους δύο μοναδικές θεραπείες, που με τη χρήση φυτικών υλικών και τα έμπειρα χέριων καταξιωμένων επαγγελματιών, σας χαρίζουν το ενυδατωμένο δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Θεραπεία Hanakasumi by Sothys

Η Hanakasumi by Sothys αποτελεί μία θεραπεία περιποίησης σώματος, με ρίζες στην Ιαπωνία, και – μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνει μάλαξη (η οποία εστιάζει στα πέλματα), peeling και μοναδικά αρώματα με βάση τον λωτό και την κερασιά.

Θεραπεία Moroccan by Sothys

Η θεραπεία περιποίησης σώματος Moroccan by Sothys έρχεται από την όμορφη ανατολή και, πιο συγκεκριμένα, από το εξωτικό Μαρόκο. Γεμάτη πλούσια αρώματα κεχριμπαριού και μύρου και με τη βοήθεια χειροποίητης κεραμικής πέτρας και απολαυστικού απολεπιστικού σιροπιού, συνδυάζει την παράδοση με την πολυτέλεια και αφήνει το δέρμα απαλότερο από ποτέ.

Κλειστε τωρα Ραντεβου