Τι λέτε για τριήμερο στο «Makedonia Palace»;

Τι λέτε για τριήμερο στο «Makedonia Palace»; 

Άρθρο Athinorama

Ιδανικό ορμητήριο για τις εξορμήσεις μας, το εμβληματικό και κοσμοπολίτικο «Makedonia Palace», ένα από τα χαρακτηριστικότερα τοπόσημα της πόλης. Τοποθετημένο βολικά μια ανάσα από τα πάντα, στην καρδιά της παραλιακής προμενάδας, με τη μοναδική θέα στο ατέλειωτο γαλάζιο του Θερμαϊκού, θα μετατρέψει το ταξίδι σου σε μία all day εμπειρία.

To lobby και τα δωμάτια, σε αρμονικό συνδυασμό σύγχρονου και κλασικού, με όλα τα facilities που αρμόζουν στο επίπεδο του ξενοδοχείου, εξασφαλίζουν μία διαμονή κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Το πρωινό στο χώρο του τζακιού όπου μπορείς να απολαύσεις ένα τσάι με την παρέα σου χαζεύοντας το σημείο που ο ουρανός ενώνεται μαγικά με τη θάλασσα, είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσεις την μέρα σου στην πόλη.

Και αν κουραστείς από τις ατέλειωτες βόλτες και περιηγήσεις, το παραδοσιακό hammam του «Μακεδονία Palace» με τα εντυπωσιακά λευκά μάρμαρα, είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να χαλαρώσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, ειδικά τώρα που έχουν αρχίσει να πέφτουν οι θερμοκρασίες.

Κλειστε τωρα Ραντεβου